Nii kiiresti on pühapäeva õhtud käes

image

Küll nädalavahetused lähevad kiiresti. Käes on jälle pühapäev ja Eestis hakkavad jaanid. Jaanipäeva ilm on ka Austrias. Külm, hall ja vihmane. Sobiv aeg ka Austria roogadeks.

See nädalavahetus kokkas enamus ajast Michael. Ehk siis see tõenäoliselt mu figuurile hästi ei mõjunud. Aga mis seal ikka. Homme jälle jõusaali. Mu spordi hullusega on hakanud nakatuma ka Michael, sest täna tuli otsus, et ta hakkab ka sügisest käima. Eks näeb, mul oleks igal juhul hea meel kui ta kaasa tuleks.

Täna nagu eelpool aimata võis kokkas Michael. Ta vist sai esimest korda knödlitega hakkama mis ka mulle maitsesid. Üldiselt ma knödlitest vaimustatud ei ole aga see kord olid head. Michi tegi neid teist korda elus ja teeb maitsega ka oma emale silmad ette.

Kõige maitsvam oli aga kukeseene soust. See kord seda vahukoorega ei teinud vaid võttis pigem creme fini mille rasva protsent on 15%. Poole vähem kui vahukoorel. Kukeseened olid küll hinge hinnaga aga nad olid seda väärt. Ja mu 20 minutit iga üksiku seene valimine oli ka seda aega väärt, sest seened olid ilusad ja värsked.

Me liha üldiselt väga palju ei söö. Enamasti kui siis kana. See nädalavahetus oli siis loomalihast hakkliha ja täna sealiha. See oli hea vaheldus kanale. Michael seda siga see kord ka kuivaks ei ajanud nii, et maitsev oli ka.

Mul on hea meel, et Michi vahest kokata ka viitsib. Tegi mu pühapäevase olemise ka chillimaks kui ma sain kõrvalt vaadata kuidas inimene kolm tundi pliidi ees tantsib ja kõrvale spritzerit juua.

See nädalavahetus me suurt midagi korda ei saatnud. Kuidagi ei olnud seda jaksu ja vihma sajab ka kogu aeg. Vahest on ju hea ka lihtsalt niisama olla. Ei peagi ringi jaurama.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s