Päikseline neljapäev!

Märkamatult on esmaspäevast juba jälle neljapäev saanud. Kuigi neljapäevad on meil kujunenud väljas käimise päevateks, siis täna jääme me koju. Lihtsalt ei viitsi kuhugi minna. Michael on pikalt tööl ja mul on plaanis koristada. Tegelikult viimasel ajal me enam nii tihti väljas ei käi. Talvel sai tihemini käidud. Eks see tulenebki Michaeli pikematest tööpäevadest ja sellest, et suvel on mõnusam kodus terrassil istuda ja grillida.

See eest homme lähme Johanna ja Carinaga järvede äärde sõitma ja võimalik, et Salzburgi. Nimelt kinkisime me Carinale sünnipäevaks väljasõidu. Kuhu, on tema jaoks homseni üllatus. Kui päris aus olla, siis me panime paar varianti kokku ja laseme tal lemmiku valida.

Kahjuks minu lemmik jääb ära. Alguses plaanisime minna Bad Ischli lillenäitusele ja siis gondliga ülesse mägedesse sõita ja seal õhtust süüa. Kahjuks vigastas Carina oma jalga mis tõttu ta väga pikki jalutuskäike teha ei saa ja lillenäitus on üsna suurel maa-alal. Lisaks me ei saa enne 13:00 homme tulema mis tähendab aga seda, et osa lilledest jääks nagu nii nägemata.

Ja nüüd kõige tähtsam uudis: Nimelt sain ma kolmandat korda eile hilisõhtul tädiks!!!!!!!!!! Mu õel, Kirsil, sündis perre esimene laps. See uudis tegi kohe päeva ilusamaks ja mu niigi hea tuju veel paremaks. Palju, palju õnne neile!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s