Ma ei ole kirjutamist unustanud

No nii… Nüüd on küll pikk vahe vahele tulnud. Kui päris aus olla, pole mul väga palju teoksil olnud. Enamus ajast on töö, töö, töö ja hetkel on pingeline periood mis tõttu muuks suurt aega ei jää. Nädalavahetuseti on aga tavalised majapidamise asjad või siis pigem niisama olemine.

Üks uudis on mul küll. Reedel sain ma oma uue auto kätte. Selle valmine oli üsna piinarikas, sest sõelal olid VW Golf ja Jetta. Golf meelis mulle väljast. Jetta sisu poolest. Kokkuvõttes kauplesime Jettale täiesti uued talverehvid ja natukene hinda maha puhul, mis tõttu otsustasimegi selle kasuks. Hetkel olen küll selle autoga mega rahul. Mis mulle veel peale läheb on suur pakiruum. See on nii asendamatu.

Samuti oleme natukene mõelnud juba jõulude peale. Kahjuks tuli lapäeval uudis, et Eesti Õhk läks pankrotti ja me oleme nüüd oma lennupiletitest ilma. Täna kirjutasin ka uuele firmale. Nad ütlesid, et uued otselennud peaksid nädala jooksul süsteemi sisestatud olema. Siis saab otsustada, et kas üldse lendame Eestisse see aasta või jääme koju. Paganama kahju on küll. Veel üks probleem millega tegeleda.

Muidu on kõik hästi. Mu uus töö tundub ka, et meeldib mulle. Lihtsalt hetkel on natuke palju tegemist kage tööposti ja kahe tehase vahel joostes, aga millalgi stabiliseerub seegi.

Aga jah, muidu täiesti tavaline ei-midagi-ütlev-argipäev. Pean aga tunnistama, et mul pole suurt aega olnud blogile mõelda viimasel ajal. Loomulikult tahaks pikemalt maha istuda ja kirjutada, sest neid mõtteid ikka on, aga no see aeg…

Ehk aja jooksul paraneb see olukord. Igal juhul kirjutamist ei ole ma ära unustanud.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s