Blogi uues kohas

Hei hopsti!

Otsustasin vahetada blogi platformi ehk liikusin Tumblrist tagasi WordPressi. See WordPressi konto on mul aastast 2010 juba. Vahepeal ma ei kasutanud seda, sest maht oli suhteliselt piiratud.

Tumblri konto on mul alates 2015 ja ma olen seda tegelikult üsna usinasti kasutanud. Kokku olen kirjutanud 88 postitust mis on nüüd ka siia blogiplatformile imporditud. Tumblril oli tegelikult sada häda mis mind häirisid.

Esiteks telefonist ja tahvelarvutist blogimine on Tumblriga mega tüütu. Pilte ei saa appide kaudu lisada, ehk siis tuleb minna läbi veebi, valida arvuti versioon mis on mega tüütu ja ka põhjus miks ma ei kirjuta nii tihti kui tahaks.

WordPressi disaini on lihtsam kasutada ja saab rohkem muuta. Lisaks ma näen kohe ära mis nägu mu blogi on arvutis, tahvelarvutis ja telefonis.

Lisaks saab WorPressis iga üks tellida blogi oma meilile, kommenteerida ja ma näen kohe ka statistikat. Samuti on võimalus panna postitusi parooli alla, mis annab mulle võimalusi vähe tundlikumaid teemasid või juttusid parooli all arutleda. Sellega jääb ära siis see välja ütlemine „su blogi on ju avalik“ ja kaob ära see pool võõraste inimeste arvamuse avaldamine vähe tundlikumate teemade suhtes. Ehk siis on mul suurem vabadus kirjutada millest ma tahan.

On muidugi veel väiksemaid asju mille kallal saan Tumblris norida, aga see selleks. Ma loodan, et meist saavad WordPressiga paremad sõbrad kui minevikus ja ma jään siia püsima.

Seniks aga tere tulemas Teele Blogisse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s