Ehitus päev 22 & 23

Kuna täna sajab vihma on mul võimalus kärmelt eilne kirja panna.

Eile sai lõpuks ehitusega edasi mässata. Ma sain hommikul vaid tunni olla siis pidin Johanni juurde minema ja meie asjad ära tooma. Me panime asjad mis korterisse ei mahu tema juurde hoiule. Kuna aga Michaeli ja Johani suhe ei ole paranenud siis me otsustasime, et oma närvikava huvides viime asjad ära. 

Kõige meeldivam kogemus see ei olnud, sest ise ta millestki juttu ei teinud. Vastas vaid kui ma küsisin. Mul hakkas veidike nagu ülekuulaja tunne mõne aja pärast. Ühel hetkel ma enam ei viitsinud mingit juttu arendada ja nii me seisime nagu lollakad ja ei suhelnud. Ma ise mõtlesin, et ta natuke napakas, et minuga suheldud ei saa. Ma ju temaga ei tülitse ja pole miskit never ever öelnud. Aga okei. Loll on loll olla ja las ta siis olla.

Vaated Johani isa firmast olid täitsa kenad ja Juliana maja tagant poolt vaadates jätab ikka hullu lossi mulje. Aga 300 ruutmeetrit ongi suur. 
Esimese pildi tagant on me kraanat ka näha 🙂

Pärast kogu seda kamarajura Johaniga ja kolimist kihutasin ma Linzi oma passile ja idkaardile järgi. See käis tegelikult üsna kiiresti ja aukonsul on hästi tore mees. Salzburgis on küll eestlane aukonsuliks aga sinna sõit on tunduvalt kerulisem, sest autobahni Salzburgi ei lähe. Lisaks Salzburgi aukonsul tahab raha saada iga dokumendi eest mis oleks mulle ca. 50 euri lisaks maksma läinud. Salzburgis oleks mul kuskil kaks kuni kolm tundi aja kaotust olnud. Linzis sain pooleteise tunniga käidud.

Siis kui ma Linzis oma dokumentidel järgi käisin sai meie maja oma esimese kivi.

Ülejäänud paar tundi veetsin ma ehitusel. Pesin tööriistu. Tõin ja viisin asju. Koristasin prügi ja meeste järgi. Selliseid väikseid asju. Aga aeg on raha ja kui mehed peaksid enda järgi koristama siis me maksaks selle võrra rohkem.

Lisaks segab Fabian mörti kivide jaoks ja Michael lõigub kive parajaks.  

Nagu ma mainisin aeg on raha ja mida rohkem me ise teha saame seda odavam tuleb see meile. Kuskil 25% saab säästa sellega Austrias kui ise koha peal oled ja aitad. Tänu sellele, et nüüd kaks päeva sadanud on ja täna me üldse midagi teha ei saanud, siis laupäeva veedame ka ehitusel. See eest täna sain ma enamus asju majapidamises tehtud ja poes vajalikud asjad ostetud. Mõneks ajaks on rahu majas.

Majaga jõutsime nii kaugele

Tänane ilm ja ülemjoodik Fabian. Fabiani kõrval on tema sõber Max kes on meil ka abis… Ma lasin kell 7:30 jalga ja jätsin mehed chillima. Kell 10 jõudis Michi koju 🙂 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s